bezprizorni



Join the forum, it's quick and easy

bezprizorni

bezprizorni

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
bezprizorni

форум за посветени


+4
pljushen
Rhino
Надя
Emma
8 posters

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Надя
    Надя


    Брой мнения : 2752
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Надя Пон Яну 14, 2013 1:02 am

    А вие какво обичате да хапвате ?
    Всичко обичам, особено когато съм гладна, тогава само топъл хляб и меродия са ми достатъчни. Обичам тиквеник и днес си направих. Smile
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Пон Яну 14, 2013 2:07 am

    Emma написа:Здравеите , Хора! Very Happy

    Как я карате ? Rolling Eyes

    Откакто бях във Норманди, във Франция и така съм се запалила по миди, че след като ги правих няколко пъти, сега ги купувам готови и преди малко пак хапнах. Установих, че много обичам миди.

    А вие какво обичате да хапвате ? Question



    И аз обичам миди, ама български не смея много да ям.affraid

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Пон Яну 14, 2013 2:09 am

    Надя написа:
    А вие какво обичате да хапвате ?
    Всичко обичам, особено когато съм гладна, тогава само топъл хляб и меродия са ми достатъчни. Обичам тиквеник и днес си направих. Smile

    Аз пък много обичам печена тиква. С орехи и медец. Тези дни пак ще сложим една тава.Smile
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Пон Яну 14, 2013 6:01 pm

    Надя написа:
    А вие какво обичате да хапвате ?
    Всичко обичам, особено когато съм гладна, тогава само топъл хляб и меродия са ми достатъчни. Обичам тиквеник и днес си направих. Smile

    И аз понякога обичам и си бях направила преди време, ама това е сигурно веднъж в годината. Surprised

    Иначе не обичам тиква никак, ама никак. Освен ако не на супа...ама и това рядко се прави.
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Пон Яну 14, 2013 6:06 pm

    Rhino написа:

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy

    Боб и аз сам правила , ама аз понеже наи-мразим да готвим Mad , правя една огромна тенджера Laughing и после замразявам и така има за няколко пъти, ако ми се прияде.

    Понякога е трудно с това ядене, не знaм как е при вас, ама аз и в ресторант сам така, колкото повече има, все ми е по-трудно да избера какво да ям. Twisted Evil
    Надя
    Надя


    Брой мнения : 2752
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Надя Пон Яну 14, 2013 8:34 pm

    Пък Еми, аз сега съм на диета и често се сещам за твоята тиквена супа. Знаеш ли, почна да ми харесва. Smile
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Вто Яну 15, 2013 9:07 pm

    Хубава е , Наде. Всеки може сам да си направи вкуса както му харесва.

    Аз днес излизах и после ядох една супа от различни зеленчуци в един ресторант, даже не знам какво имаше в нея , но ми беше малко силна...маи имаше джинджифил.

    Иначе имаше и едно запечено блюдо с паста и бекон и беше много хубаво. Даже си мислих, че ако някога направя у нас, ще сложа и малко гъби! Smile
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Сря Яну 16, 2013 3:38 pm

    Emma написа:
    Rhino написа:

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy

    Боб и аз сам правила , ама аз понеже наи-мразим да готвим Mad , правя една огромна тенджера Laughing и после замразявам и така има за няколко пъти, ако ми се прияде.

    Понякога е трудно с това ядене, не знaм как е при вас, ама аз и в ресторант сам така, колкото повече има, все ми е по-трудно да избера какво да ям. Twisted Evil

    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised
    pljushen
    pljushen


    Брой мнения : 903
    Join date : 13.11.2011

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  pljushen Сря Яну 16, 2013 4:58 pm

    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:боб
    наденичка
    миди Twisted Evil
    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    УЖАС!

    affraid affraid affraid

    Маймуно, Носорогът халюцинира! cyclops

    След като му взе копторите, сектата му е увеличила дозата дето му я ръга в чая и сега го чакат да се хвърли през прозореца с мисълта, че ще политне drunken
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Сря Яну 16, 2013 5:50 pm

    pljushen написа:
    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:боб
    наденичка
    миди Twisted Evil
    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    УЖАС!

    affraid affraid affraid

    Маймуно, Носорогът халюцинира! cyclops

    След като му взе копторите, сектата му е увеличила дозата дето му я ръга в чая и сега го чакат да се хвърли през прозореца с мисълта, че ще политне drunken

    Две кила с черупките, уважаемий.

    santa

    А не тебе не ти трябва и ръгане, за да халюцинираш.

    LaughingLaughingLaughing
    pljushen
    pljushen


    Брой мнения : 903
    Join date : 13.11.2011

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  pljushen Сря Яну 16, 2013 10:07 pm

    Rhino написа:
    pljushen написа:
    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:боб
    наденичка
    миди Twisted Evil
    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош)...
    УЖАС!

    affraid affraid affraid

    Маймуно, Носорогът халюцинира! cyclops
    Две кила с черупките, уважаемий.

    santa
    Май само черупките, драгий. Twisted Evil

    Кажи ся, що лъготиш Маймуната, че си ял миди? Laughing Laughing Laughing
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Сря Яну 16, 2013 11:50 pm

    pljushen написа:
    Rhino написа:
    pljushen написа:
    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:боб
    наденичка
    миди Twisted Evil
    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош)...
    УЖАС!

    affraid affraid affraid

    Маймуно, Носорогът халюцинира! cyclops
    Две кила с черупките, уважаемий.

    santa
    Май само черупките, драгий. Twisted Evil

    Кажи ся, що лъготиш Маймуната, че си ял миди? Laughing Laughing Laughing

    Ейй, вие що се дърлите с носорога ? Wink

    Или само се шегувате Laughing Laughing Laughing
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Сря Яну 16, 2013 11:51 pm

    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy

    Боб и аз сам правила , ама аз понеже наи-мразим да готвим Mad , правя една огромна тенджера Laughing и после замразявам и така има за няколко пъти, ако ми се прияде.

    Понякога е трудно с това ядене, не знaм как е при вас, ама аз и в ресторант сам така, колкото повече има, все ми е по-трудно да избера какво да ям. Twisted Evil

    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    Ама без да ги вариш предварително или ? Rolling Eyes
    pljushen
    pljushen


    Брой мнения : 903
    Join date : 13.11.2011

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  pljushen Чет Яну 17, 2013 12:21 am

    Emma написа:
    pljushen написа:
    Rhino написа:Две кила с черупките, уважаемий.

    santa
    Май само черупките, драгий. Twisted Evil

    Кажи ся, що лъготиш Маймуната, че си ял миди? Laughing Laughing Laughing

    Ейй, вие що се дърлите с носорога ? Wink

    Или само се шегувате Laughing Laughing Laughing

    Как бе - аз само се опитвам да го вразумя. pirat

    Тая секта му изяде главата clown clown clown

    Освен това, много лъже Laughing Laughing Laughing
    pljushen
    pljushen


    Брой мнения : 903
    Join date : 13.11.2011

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  pljushen Чет Яну 17, 2013 12:33 am

    Emma написа:
    Rhino написа:Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    Ама без да ги вариш предварително или ? Rolling Eyes

    Варят ги предварително, разбира се - ето как ги приготвя Надюхата: Razz

    ПАНИРАНИ МИДЕНИ ЧЕРУПКИ

    Мидените черупки се сваряват. Панират се в гъсто тесто. Готовите черупки се ядат по следния начин: опърженото тесто около черупката се изяжда, а черупката се осмуква и се хвърля на боклука santa

    По същия начин се приготвят и черупки от охлюви alien

    ГЛАВИ ОТ СКУМРИИ С ОРИЗ

    Главите от скумриите се изтърбушват отвътре. Лукът и морковът се запържват, слага се ориза и се пържи, докато се оцъкли. Добавят се главите и се долива подсолената, подгрята вода. Готви се до готовност cat
    Надя
    Надя


    Брой мнения : 2752
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Надя Чет Яну 17, 2013 1:07 am

    pljushen написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    Ама без да ги вариш предварително или ? Rolling Eyes

    Варят ги предварително, разбира се - ето как ги приготвя Надюхата: Razz

    ПАНИРАНИ МИДЕНИ ЧЕРУПКИ

    Мидените черупки се сваряват. Панират се в гъсто тесто. Готовите черупки се ядат по следния начин: опърженото тесто около черупката се изяжда, а черупката се осмуква и се хвърля на боклука santa

    По същия начин се приготвят и черупки от охлюви alien

    ГЛАВИ ОТ СКУМРИИ С ОРИЗ

    Главите от скумриите се изтърбушват отвътре. Лукът и морковът се запържват, слага се ориза и се пържи, докато се оцъкли. Добавят се главите и се долива подсолената, подгрята вода. Готви се до готовност cat
    Хайде стига си приказвал глупости, Плюшен! първо се варят, после се вадят от черупките и се панират. Пането го приготвям с яйца и брашно плюс сол. Друго не е нужно. Като няма миди, панирам маслини, без костилките, видът е същият. Дори някои ги оприличават на панирани хлебарки, но са вкуснички. Smile
    Надя
    Надя


    Брой мнения : 2752
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Надя Чет Яну 17, 2013 1:10 am

    А за черупките от охлюви, чувала съм от моята баба, габровци правели супа някога. Егати супата! Smile
    Надя
    Надя


    Брой мнения : 2752
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Надя Чет Яну 17, 2013 1:15 am

    Еми, току що ядох тиквената супа. Съвсем сериозно, само че аз вместо ябълка слагам два картофа нарязани на кубчета, малко ориз и нашите български подправки- магданоз, чубрица, целина(корен). Супер лека супа за вечеря. Smile
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Чет Яну 17, 2013 1:19 am

    Emma написа:
    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy

    Боб и аз сам правила , ама аз понеже наи-мразим да готвим Mad , правя една огромна тенджера Laughing и после замразявам и така има за няколко пъти, ако ми се прияде.

    Понякога е трудно с това ядене, не знaм как е при вас, ама аз и в ресторант сам така, колкото повече има, все ми е по-трудно да избера какво да ям. Twisted Evil

    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    Ама без да ги вариш предварително или ? Rolling Eyes

    Варят се предварително десетина минути, докато им се отворят черупките. Ако има миди с отворени черупки преди варенето, се изхвърлят направо.
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Чет Яну 17, 2013 1:21 am

    pljushen написа:

    По същия начин се приготвят и черупки от охлюви alien


    А, за охлювите добре го каза. Отдавна не съм ял охлюви, последният път правихме салата от тях.cat
    pljushen
    pljushen


    Брой мнения : 903
    Join date : 13.11.2011

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  pljushen Чет Яну 17, 2013 4:09 am

    Надя написа:А за черупките от охлюви, чувала съм от моята баба, габровци правели супа някога. Егати супата! Smile
    Нанизани на връвчица, за да придадат плътност?

    Убий ме, вече не си спомням от кого съм го чувал - може би от Носорога, знам ли Laughing

    Едно време са им викали "вариклечковци", защото всеки връзвал клечка на своето парче месо в общия казан, за да си го познае после Laughing
    Rhino
    Rhino


    Брой мнения : 6497
    Join date : 23.04.2009
    Местожителство : everywhere

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Rhino Чет Яну 17, 2013 12:29 pm

    Надя написа:А за черупките от охлюви, чувала съм от моята баба, габровци правели супа някога. Егати супата! Smile

    Сиромах човек - жив дявол. Едни комшии от вилата, с които често си пиехме ракията, ни научиха да правим сироп от листата на вишна. Не от плодовете, а от листата. Smile.
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Пет Яну 18, 2013 5:38 pm

    Rhino написа:
    Надя написа:А за черупките от охлюви, чувала съм от моята баба, габровци правели супа някога. Егати супата! Smile

    Сиромах човек - жив дявол. Едни комшии от вилата, с които често си пиехме ракията, ни научиха да правим сироп от листата на вишна. Не от плодовете, а от листата. Smile.


    жестоко...как ? cyclops

    Аз сиропи не пия...ама ти разкажи...а вишна никак не харесвам...много са кисели Evil or Very Mad
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Пет Яну 18, 2013 5:39 pm

    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:
    Emma написа:
    Rhino написа:

    Вчера забъркахме един боб, страхотно върви в студа с наденичка и греяно винце.Very Happy

    Боб и аз сам правила , ама аз понеже наи-мразим да готвим Mad , правя една огромна тенджера Laughing и после замразявам и така има за няколко пъти, ако ми се прияде.

    Понякога е трудно с това ядене, не знaм как е при вас, ама аз и в ресторант сам така, колкото повече има, все ми е по-трудно да избера какво да ям. Twisted Evil

    Ние си правим всичко в големи порции, защото сме големи лакомници. Вчера например, понеже ни си приядоха миди и на нас, взехме две кила от рибния ресторант (който не е съвсем лош), опържихме мидичките с брашънце и ги сложихме в стъклен съд с изцеден един лимон, една глава нарязан лук и половин глава чесен, сух копър, сол и черен пипер. За няколко минути така се оставаят да поемат и после се консумират с изстудено бяло винце. Ометохме всичко.Surprised

    Ама без да ги вариш предварително или ? Rolling Eyes

    Варят се предварително десетина минути, докато им се отворят черупките. Ако има миди с отворени черупки преди варенето, се изхвърлят направо.

    Както и такива със затворени след варенето...аз ги купувам готови сега в сос от бяло вино...докато ми омръзнат... Basketball
    Emma
    Emma


    Брой мнения : 4274
    Join date : 23.04.2009

    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Emma Пет Яну 18, 2013 5:43 pm

    Надя написа:Като няма миди, панирам маслини, без костилките, видът е същият. Дори някои ги оприличават на панирани хлебарки, но са вкуснички. Smile

    Никога не съм го чувала това, но сигурно си струва да опита човек. Smile

    Освен това се научих да панирам патладжан и тиквички по много лесен начин. Разделяш ги на две колелцата, после ги овалваш само в брашно и панираш, стават супер. И да са на тънки колелца...

    Sponsored content


    ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади - Page 2 Empty Re: ШКЕМБЕ-ЧОРБА - заведение за кулинарни наслади

    Писане  Sponsored content


      В момента е: Вто Май 21, 2024 4:51 am